Latualueen kevätretki Utöhön 6.-8.5.2022

24.8.2021

Matkan hinta selviää myöhemmin. Ilmoittautua voi jo nyt osoitteella: kymivuoksi.latualue(at)gmail.com. Tervetuloa mukaan!

Kymi-Vuoksen latualueen ensi vuoden retki suuntautuu Utön saarelle, joka sijaitsee ulkomerellä lounaassa.

Majoitusvaihtoehdot: Päärakennuksen hotelli Kasarmi 2hh (varattu 12 kpl huoneita)  tai viereinen hotelli Kalkas (varattu 3 kpl) 65€/hlö/yö (sis. aamiainen), 1 hh mahdollinen vain Kasarmissa 100€/yö.  Matkustajakoti Fågelli (varattu 10 kpl) 40€/hlö/yö (aamiainen +10€), hostel-tasoinen.

Ruokailut: Retkeen kuuluu lisäksi päivällinen lauantaina, mutta Fågellissa majoittuvilla mahdollisuus myös  omatoimiruokailuun. 

Kuljetus: yhteiskuljetuksella latualueelta Nauvoon. Bussireitti riippuu osanottajista. Järjestetään myös liityntäkuljetukset bussireitille. Saapuminen perille tulee olemaan myöhään perjantaina n. klo 23.15 ja takaisin kotiin myöhään sunnuntai-iltana, lähtö Utöstä sunnuntaina klo 12.30. Nauvo - Utö yhteysalus Ms Baldur. Merimatka kestää 4-5 h, aluksella on kahvila.

Aikataulu-, ateria ja kuljetushintatietoja ym. asioita tiedotetaan sen mukaan, kun tietoa saadaan. Ilmoittautuessa kerro nimi, yhdistys, meiliosoite, puhelin, majoitusmuoto ja kämppäkaveri, jos on tiedossa.