Avantouinti

Myllykoski, Vesistökeskus, Kymenrannantie 4. 

Talviuintipaikka on kaupungin omistama ja kausimaksu menee suoraan kaupungille. Paikkaa huoltaa ja hoitaa sopimuksella Myllykosken Latu. Omatoimista uintia (mieluummin kaverin kanssa) joka päivä kello 9.00-20.00 välillä. Talviuintikausi on vuosittain välillä 1.10.-30.4.

Viime uintikaudesta asiat ovat muuttuneet siten, että pukuhuoneiden ovien lukot ovat vaihdettu ja seinälle pukukopin oven pieleen on asennettu ns. avainkaappi. Kaappi aukeaa tunnusluvulla ja sitten saa avaimen.  Avannon ja pukuhuoneiden käyttö edellyttää kausimaksun maksamista. Maksamisen voi tehdä kahdella tavalla: verkossa tai maksamalla pankkikortilla Myllykosken kirjastossa. 

1. Verkkokauppa: osoite: verkkokauppa.kouvola.fi sieltä "Liikuntapalvelut!" ja edelleen valinta "Myllykosken avanto", klikkaa ja pääset maksamaan. Kun olet maksanut saat sähköpostiisi varmistusviestin jossa on avainkaapin neljänumeroinen koodi sekä ohjeet.

2. Myllykosken kirjasto: pankkikortilla maksu ja saat ohjeet ja avainkaapin koodin.

 

Hoidamme paikkaa talkoilla, joten jokainen voi siihen osallistua esim. tekemällä lumitöitä avantoon menevien portaiden, laitureiden ja pukuhuoneen terassin puhdistamisessa, jotta lämpömatot toimivat paremmin. KIITOS.

Suosimme myös roskatonta retkeilyä, siksi paikalta on postettu roskakorit, eli jokainen tuo omat roskansa pois tai laittaa pihalla olevaan roska-astiaan. Tässä muutoksen alkuvaiheessa maksuista, koodeista tarvittaessa yhteys Raija 0405524575.

Talviuintipaikasta vastaa puheenjohtaja Anne Mattila 040 734 1231.

 

Toivotaan, että henkilöt joilla on talviuintipaikan pukuhuoneiden avaimia,  palauttaisivat ne, kun eivät enää oviin käy. Kiitos. Palauttakaa tarpeettomat avaimet Pekantie 12/Raija tai jättäkää ne pukuhuoneiden pöydille.

 

 

 

.