Avantouinti

Myllykoski, Vesistökeskus, Kymenrannantie 4. 

Talviuintipaikka on kaupungin omistama ja kausimaksu menee suoraan kaupungille. Paikkaa huoltaa ja hoitaa sopimuksella Myllykosken Latu. Omatoimista uintia (mieluummin kaverin kanssa) joka päivä kello 9.00-20.00 välillä. Talviuintikausi on vuosittain välillä 1.10.-30.4.

Viime uintikaudesta muutosta on, että pukuhuoneiden ovien lukojen avainkaapin koodi on muuttunut  ja uuden saat, kun olet maksanut kausimaksun.  Avannon ja pukuhuoneiden käyttö edellyttää kausimaksun maksamista. Maksamisen voi tehdä kahdella tavalla: verkossa tai maksamalla pankkikortilla Myllykosken kirjastossa. 

1. Verkkokauppa: osoite: Myllykosken avanto - Kouvolan  verkkokauppa ja sieltä avautuu sivu: Myllykosken avanto, klikkaa ja pääset maksamaan kausimaksun joka on 49,50 €. Kun olet maksanut saat varmistusviestin jossa on avainkaapin neljänumeroinen koodi sekä ohjeet.

2. Myllykosken kirjasto: pankkikortilla maksu ja saat ohjeet ja avainkaapin koodin.

 

Hoidamme paikkaa talkoilla, joten jokainen voi siihen osallistua esim. tekemällä lumitöitä avantoon menevien portaiden, laitureiden ja pukuhuoneen terassin puhdistamisessa, jotta lämpömatot toimivat paremmin. KIITOS.

Suosimme myös roskatonta retkeilyä, siksi paikalta on postettu roskakorit, eli jokainen tuo omat roskansa pois tai laittaa pihalla olevaan roska-astiaan. Tässä muutoksen alkuvaiheessa maksuista, koodeista tarvittaessa yhteys Raija 0405524575.

Talviuintipaikasta vastaa puheenjohtaja Anne Mattila 040 734 1231.

 

Toivotaan, että henkilöt joilla on vielä  talviuintipaikan pukuhuoneiden etisiä avaimia,  palauttaisivat ne, kun eivät enää oviin käy. Kiitos. Palauttakaa tarpeettomat avaimet pukuhuoneiden pöydille.Kiitos

 

Jos joku haluaisi kokeilla uintia ennen kausimaksun maksamista, että sopiiko uinti Sinulle ja samalla tutustua uintipaikaan, niin voin tulla paikanpäälle ja pääset kokeilemaan. Raija Härmä 0405524575..

 

.