Maastopyöräily

 

MAASTOPYÖRÄILYÄ

 

Myllykosken Ladun toiminta on täydentynyt maastopyöräilyllä, kun paikkakunnan innokkaat maastopyöräilijät aloittivat säännölliset yhteispyöräilyt. Tämän lisäksi yhdistykselle hankittiin neljä eri kokoista Orbea-merkkistä maastopyörää varusteineen vuokrattavaksi jäsenistölle.

Toiminta on ollut innostunutta ja kesän yhteislenkeillä lähiseudun maastoissa kävi viikoittain noin kymmenen henkeä. Nyt yhdistykseen on perustettu oma maastopyöräilytoimikunta, joka suunnittelee ja järjestää toimintaa. Aiheesta kiinnostuneille on perustettu oma Facebook-ryhmä Myllykosken Latu MTB. Liity ryhmään, niin saat nopeasti tietoa tulevista lenkeistä!

Viikoittaiset yhteislenkit alkavat maanantaisin kello 18, ensimmäinen lenkki on 1.6. Lähtöpaikkana on yleensä Ulkoilumaja. Jos tarvitset ladun maastopyörän, varaa se etukäteen. Ensimmäisellä kerralla pyörästä ei peritä maksua, tämän jälkeen pyörän vuokra on jäsenille 5 euroa/kerta, ei-jäsenille 10 euroa/kerta.   

                                                         

MAASTOPYÖRÄILY TUTUKSI -ILTA

Myllykosken latu järjestää maastopyöräily tutuksi -tapahtuman Ulkoilumajalla (Hevosmäentie 88 46800 Kouvola) maanantaina 8.6. klo. 17.00 alkaen.

Majan pihalla tekniikka-rata, ja lähipoluilla helppo maastolenkki. Ladun ohjaajia paikalla kertomassa lajista, ja opastamassa kokeilijoita. Paljon pyöriä kokeiltavaksi, omaa pyörää tai kypärää et välttämättä tarvitse.

Kaiken ikäiset, kuntoiset ja kokoiset reippaasti mukaan!


Paikalla myös Heikin Pyöräpaja, testipyöränä Orbea Alma, sekä myös lasten maastopyörämalleja! Almasta erikoistarjous, juuri tässä tapahtumassa asetetuille tilauksille!