Tietosuojalauseke

TIETOSUOJALAUSEKE  

Käsittelemme henkilötietoja uuden 25.5.2018 voimaan astuneen EU:n tietosuoja-asetuksen(GDPR) mukaisesti. Lauseke on hyväksytty hallituksen kokouksessa 20.11.2018.

 

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin osalta nojaamme Keskusliiton Suomen Ladun Ankkurit -toimintaan: https://www.suomenlatu.fi/tietoa-meista-2/tietosuojaselosteet.html 

Meillä on jäsenrekisterissä henkilön itsensä ilmoittamat tiedot, joita henkilö voi halutessasi muuttaa. Käytämme näitä jäsenrekisterin tietoja jäsentiedotteen ja uutiskirjeiden lähettämiseen sekä tarvittaviin yhteydenottoihin liittyen jäsenyyteen tai toimintaan.

Jäsenrekisteritietoja pääsevät tarkistamaan vain määrätyt vastuuhenkilöt.

 

Muita koottavia tietoja

Osallistumislistat mm. erilaisiin tapahtumiin osallistumiset; teatteri-, Lapinmatka- sekä muut matkat.

Eri toimintojen osallistujalistat: kuntosali, talviuinti, lentopallo, sähly, lavis, lasten hiihto- ja metsämörrikoulut, jne. Näistä kokoamme nimilistat (metsämörri- ja hiihtokouluissa myös huoltajan yhteystiedot).

Lapinmatkasta kokoamme myös osoitteet ja puhelinnumerot sekä ruokavaliot, kylpylämatkat (nimi, syntymäaika, kansalaisuus, osoite- ja puhelintiedot, ruokavaliot) Kaikki kokoamamme listat hävitämme tapahtuman ja matkojen jälkeen.

 

Melontatoimikunta

Melontatoimikunta pitää Pärskeen sivuja, johon on koottu nimet ja sähköpostiosoitteet niiltä melojilta, jotka haluavat saada suoraan tietoa melontaretkistä ja tapahtumista sekä hoitavat sitä kautta kajakkien varaukset. Näitä nimi ja tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

 

Henkilötietojen luovuttaminen ulkopuolisille

Lapinmatkoilla annamme osallistujien nimilistat, ilman osoitteita ja muita tietoja majoittajalle sekä ruokailujen järjestäjälle. Kylpylämatkoilla annamme pakolliset tiedot kylpylälle. Muutoin emme luovuta henkilötietoja ulkopuoliselle.

 

Jäsenen oikeudet

Jäsenellä on oikeus halutessaan tarkistaa yhdistyksestä häntä koskevat tiedot sekä esittää niiden poistamista.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tietosuojakäytännöstä yhdistyksessämme antavat hallituksen jäsenet.