Hiihto

ULKOILUMAJA AUKI HIIHTOKAUDELLA SUNNUNTAISIN KELLO 9.00 - 15.00

Ulkoilumaja avautuu palvelemaan hiihtäjiä ja liikkujia, kunhan ladut avautuvat. Maja on auki maaliskuun loppupuolelle saakka. Tervetuloa nauttimaan välipalaa ja pitämään taukoa!

Kiinnostaisiko Ulkoilumajan auki pitäminen? Naistoimikunta ja muut vapaaehtoiset huolehtivat majan kahviosta. Jos sinulla on kiinnostusta tulla mukaan pitämään kahviota, ota yhteyttä Marja Tammiseen, puh. 040 586 5088

 

ANJALAN TYKKILUMILATU

Anjalan urheilukentän ympäristöön tehdään vuosittain marraskuussa perinteinen tykkilumilatu. Yhdistyksellä on jäsenistölle käytössä kausikortteja, jotka saa noutaa mukaansa hiihdon ajaksi. Noutopaikassa on Myllykosken Ladun vihko, johon kirjoitetaan nimi ja hiihtoaika. Hiihtoaika yhdellä kertaa on 2 tuntia ja jos kortti on vapaana, voi vielä jatkaa uudestaan seuraavat kaksi tuntia. Muista palauttaa kortti hiihdon jälkeen!

 

MYLLYKOSKEN LATURETKET 

Perinteiset laturetket järjestetään vuosittain maaliskuun alussa. Tavoitteena on hiihdellä perinteinen ympyräreitti Matarojalle ja Inkeroisiin, mutta reitit riippuvat lumitilanteesta. Lähteä voi kello 9 alkaen ja paluun tulee tapahtua kello 15 mennessä. Lähteä voi Myllykoskelta Kuntokujalta ja Ulkoilumajalta. Osallistumiskortin saa Ulkoilumajalta, jonne kortit myös palautetaan. Osallistujien kesken tavarapalkintoarvontaa.

VUODEN 2022 MYLLYKOSKEN LATURETKI  SU. 6.3. KLO 9.00-15.00

Laturetkelle voi lähteä ja osanottokortit saa Myllykoski Kuntokuja, Hevosmäki Ulkoilumaja, Matarojan maja, Inkeroisten ampumamaja. Majoilla Ulkoilumaja, Matarojan maja ja Inkeroisten ampumamaja  toimii kahviopalvelut, saatavan on nisua suolasta ja makeaa sekä mehua, kahvia, teetä. Osanottajien kesken arvotaan Ylläksen tai Kiilopään lomaosake v. 2022, voi valita vapaana olevista viiikoista, lisäksi tavarapalkintarvontaa mm. yhdistyksen  70 -vuotisjuhlavuoden tuotteita, täkki jne.

Hiihtoreittinä ja matkana on valittavana Myllykoski Kuntokuja - Ulkoilumaja - Matarojan maja - Löytynmäki - sekä Ulkoilumaja. Inkeroisten ampumamaja. Kilometrejä voi kerryttää vaikkapa 30 - 40 km tai 6 km.. Kaikki hiihdetyt matkat käyvät suorituksina Tervetuloa!