Hiihto

HIIHTO- JA VOITELUILTA TO 15.1. KELLO 17.30 ULKOILUMAJALLA

Perinteisessä hiihto- ja voiteluillassa Markku Myllylä antaa käytännön opetusta suksien voitelusta sekä mittaa suksien jäykkyyttä. Ota suksesi mukaan, niin selviää, ovatko sukset sopivan jäykät! Esittelyssä karvapohjasuksia sekä Vauhdin ja Rexin voiteet. yhteistyössä Urheilu Jokisen kanssa. Tervetuloa!

 

HIIHTOA!    

Anjalan tykkilumiladulla voi hiihtää koko talven, yhdistys on hankkinut jäsenistönsä käyttöön 4- kausikorttia jotka saa käytöönsä ravintola Mar's -Coffeesta, Elimäentie 54. Käyttöaika yhdellä kertaa n. 2 tuntua. Kahviossa on vihko johon laitetaan nim, päivämäärä ja hiihtoaika. Kahvio on auki ma-pe klo 8.30-22.00, la  ja su klo 10.00 - 22.00   15.1.19 alkaen tällä  ladulla voi hiihtää ilman maksua.

 

YMPYRÄ  HIIHTOLATU!

Yhdistys on tehnyt maanomistajien kanssa sopimukset ns. ympyrähiihtolenkistä  väliltä Inkeroinen - Mataroja. Hiihtämään pääsee ympyrälenkkiä,  nyt on ajettu moottorikelkalla reitti läpi, mutta latuja ei vielä ole ajettu välille Inkeroinen - Löytynmäki, muulla on.Reitti on:  Myllykoski - Hevosmäki (  tästä myös Matarojalle suoraan) - Inkeroinen- Järventausta - Mataroja - Hevosmäki - Myllykoski.

 

MYLLYKOSKEN LATURETKET 3 JA 10.3.2019

Reitti: Myllykoski, Kuntokuja 5 - Ulkoilumaja- (Mataroja) - Inkeroinen - Järventausta Mataroja- Myllykoski.

Osanottokortit ainakin Ulkoilumajalta, Heväsmäentie 88 ja Matarojan majalta (Inkeroisten ampumajan auki oloa  vielä selvitetään). Majoilla kahviopalvelut. Osallistujien kesken tavarapalkintoarvontaa. Tervetuloa hiihtämään. Yhteystiedot  Veikko Leikas 050 5850 780