Hiihto

ULKOILUMAJA AUKI HIIHTOKAUDELLA SUNNUNTAISIN KELLO 10.00 - 15.00

Ulkoilumaja avautuu palvelemaan hiihtäjiä ja liikkujia, kunhan ladut avautuvat. Maja on auki maaliskuun loppupuolelle saakka. Tervetuloa nauttimaan välipalaa ja pitämään taukoa!

Kiinnostaisiko Ulkoilumajan auki pitäminen? Naistoimikunta ja muut vapaaehtoiset huolehtivat majan kahviosta. Jos sinulla on kiinnostusta tulla mukaan pitämään kahviota, ota yhteyttä Anne Mynttiseen, puh. 0400 894 803! 

 

ANJALAN TYKKILUMILATU

Anjalan urheilukentän ympäristöön tehtiin marraskuussa perinteinen tykkilumilatu. Lämpimät kelit ovat tehneet ladun väliaikaisesti käyttökelvottomaksi, mutta odotellaan pakkasia ja ladun kunnostusta. Seuraa ilmoittelua Facebookissa! Yhdistyksellä on jäsenistölle käytössä kolme kausikorttia, jotka saa noutaa Anjalan K-Marketista hiihdon ajaksi. Kaupassa on Myllykosken Ladun vihko, johon kirjoitetaan nimi ja hiihtoaika. Hiihtoaika yhdellä kertaa on 2 tuntia ja jos kortti on vapaana, voi vielä jatkaa uudestaan seuraavat kaksi tuntia. Muista palauttaa kortti hiihdon jälkeen!

 

MYLLYKOSKEN LATURETKET 1. JA 8.3. KELLO 9.00 - 15.00

Perinteiset laturetket järjestetään jälleen maaliskuun alussa. Tavoitteena on hiihdellä perinteinen ympyräreitti Matarojalle ja Inkeroisiin, mutta reitit riippuvat lumitilanteesta. Lähteä voi kello 9 alkaen ja paluun tulee tapahtua kello 15 mennessä. Lähteä voi Myllykoskelta Kuntokujalta ja Ulkoilumajalta. Osallistumiskortin saa Ulkoilumajalta, jonne kortit myös palautetaan. Osallistujien kesken tavarapalkintoarvontaa.