Hiihto

ULKOILUMAJA AUKI HIIHTOKAUDELLA SUNNUNTAISIN KELLO 10.00 -15.00

Maja on auki  sunnuntaisin 15.1 alkaen sää- ja lumitilanteen mukaan  ainamaaliskuun loppupuolelle saakka. Tervetuloa nauttimaan välipalaa ja pitämään taukoa!

KANSALLINEN HIIHTOPÄIVÄ SUNNUNTAINA 24.2.

Hiihdetään joukolla kaasulinjalla. Ulkoilumaja avoinna kello 10–15. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Inkeroisten Latu ja Myllykosken Latu.

ULKOILUMAJA AUKI KOULULAISTEN LOMAVIIKOLLA  26.2 - 3.34. PÄIVITTÄIN KLO 10.00. -14.00

Tervetuloa nauttimaan kahvion palveluista  sekä omistakin eväistä majan lämpöön.

*******************************************************

Kiinnostaisiko Ulkoilumajan auki pitäminen? Naistoimikunta ja muut vapaaehtoiset huolehtivat majan kahviosta. Jos sinulla on kiinnostusta tulla mukaan pitämään kahviota, ota yhteyttä Marja Tammiseen, puh. 040 586 5088!

MYLLYKOSKEN LATURETKI  SU 3.3. 2023 KLO 9.00 - 15.00

Perinteinen laturetki  hiihdetään su.   5.3.2023 KLO 9.00 - 15.00. Lähteä voi kello 9 alkaen ja paluun tulee tapahtua kello 15 mennessä. Lähteä voi Myllykoskelta Kuntokujalnmajalta, Ulkoilumajalta, Matarojanmajalta, Inkeroisten ampumajalta näistä myös osanttokortit sekä palautus.  Hiihtoreitin voi valita: Myllykoski Kuntokua - Ulkoilumaja - Matarojanmaja tai Ulkoilumja - Inkeroisten ampumamaja tai voit hiihtää kaikki välit.  Kahviopalvelut ovat Ulkoilumajalla, Hevösmäentie 88, Mataojanmajala, ja Inkeroisten ampumamajalla.Osallistujien kesken tavarapalkintoarvontaa. Tervetuloa!!!

ANJALAN TYKKILUMILATU

Anjalan urheilukentän ympäristöön  on tykkilumilatu.. Yhdistyksellä on jäsenistölle käytössä  kaksi kausikorttia, jotka saa noutaa mukaansa hiihdon ajaksi. Noutopaikassa on Myllykosken Ladun vihko, johon kirjoitetaan nimi ja hiihtoaika. Hiihtoaika yhdellä kertaa on 2 tuntia ja jos kortti on vapaana, voi vielä jatkaa uudestaan seuraavat kaksi tuntia. Muista palauttaa kortti hiihdon jälkeen!