Lapset, nuoret ja perheet

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa perhemörriretkiä. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.

 

MUUMIHIIHTOKOULU 3-6 -VUOTIAILLE 10.-15.2.

Muumihiihtokoulu järjestetään maanantaina 10.2., keskiviikkona 12.2. ja lauantaina 15.2. Hiihtokoulu kokoontuu viikolla kello 18-19 ja lauantaina kello 10-12. Hiihtokoulu järjestetään lumitilanteen mukaan myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

Varustaudu säätilan mukaan, etteivät kädet ja jalat palele, emme harjoittele kilpahiihtoa. Pienimpien koululaisten mukana toivotaan olevan oma avustaja omilla suksilla. Apuohjaajiksi kouluun otetaan kaikki kiinnostuneet!

Pakkasraja on -10 astetta. Ilmoittautumiset Kirsille, puh. iltaisin 040 535 3867 tai kirsi.sali(a) gmail.com ma 3. – pe 7.2. välisenä aikana. Hiihtokoulun hinta on 10 euroa/lapsi, 17 euroa/sisarukset.

 

KEVÄÄN PERHEMÖRRIRETKET

Keväällä retkeilemme perhemörriretkillä yhdessä koko perheen kanssa. Perhemörriretkiä järjestetään kolme:

  • to 7.5. kello 17.30-19 Haaruskilla (kokoontumispaikkana Kisatie 4)
  • la 23.5. kello 14-16 Ulkoilumajalla (Hevosmäentie 88)
  • ti 9.6. kello 17.30-19 Haaruskilla (jälleen Kisatie 4).

Retkiä on luvassa myös syyskaudella kolme kertaa. Perhemörriretkillä tutustutaan luontoon, tutkitaan sitä ja leikitään leikkejä. Retkellä ulkoillaan joka säällä, joten varusteet sen mukaisesti, aina saappaat jalassa ja reppu selässä. Koko perheelle voi pakata mukaan pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalustat. Retkillä ei ole ennakkoilmoittautumista.

Perhemörriretket ovat tänä vuonna korvanneet viikoittaiset metsämörrikoulut. Kouluja emme pysty pitämään, sillä meillä ei ole riittävästi koulutettuja ohjaajia.

 

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ KOIVUSAARESSA LA 9.5. KELLO 12

Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen tapahtuma, jossa kannustetaan ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään uusia tapoja liikkua. Tapahtumassa pelataan erilaisia pelejä ja tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin sekä pidetään hauskaa yhdessä perheen kanssa. Tapahtumaa ovat toteuttamassa useat paikalliset tahot. Seuraa ilmoittelua, tarkempaa tietoa luvassa kevään koittaessa!

 

TONTTUPOLKU ULKOILUMAJALLA TORSTAINA 10.12. KELLO 18.00

Perinteinen tonttupolku kokoaa perheet yhteen jälleen joulukuussa. Ulkoilumajan maastossa kiertelevän polun varrelle ovat kokoontuneet metsän eläimet ja muut tutut hahmot kertomaan kuulumisiaan ja toivottamaan hyvää joulua. Varustaudu säänmukaisella vaatetuksella sekä otsa- tai taskulampulla tai lyhdyllä. Tervetuloa!