Lapset, nuoret ja perheet

 

MUUMIHIIHTOKOULU 3-6 -VUOTIAILLE 29.1. JA 13.2.

Muumihiihtokoulu järjestetään kahtena lauantaina 29.1. ja 13.2. Saviniemen urheilukeskuksessa (Kisatie 2). Hiihtokoulu kokoontuu kello 10-11.30.

Tutustumme hiihtokoulussa hiihdon alkeisiin leikin ja tarinoiden keinoin. Varustaudu säätilan mukaan, etteivät kädet ja jalat palele. Pienimpien koululaisten mukana toivotaan olevan oma avustaja omilla suksilla. Apuohjaajiksi kouluun otetaan kaikki kiinnostuneet!

Pakkasraja on -12 astetta. Mikäli pakkasta on enemmän, ilmoitamme koulun siirtämisestä. Ensisijaisesti koulu siirretään seuraavalle päivälle tai seuraavalle viikonlopulle tilanteen mukaan. Ilmoittautumiset Kirsille, WhatsApp 040 535 3867 tai kirsi.sali (a) gmail.com. Hiihtokoulun hinta on 5 euroa/lapsi.

 

KEVÄÄN JA SYKSYN PERHEMÖRRI- JA TUNTEET HUKASSA -RETKET

Perhemörriretkillä tutustutaan luontoon, tutkitaan sitä ja leikitään leikkejä. Retkellä ulkoillaan joka säällä, joten varusteet sen mukaisesti, aina saappaat jalassa ja reppu selässä. Koko perheelle voi pakata mukaan pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalustat.

Perhemörriretkien yhteydessä tai erillisillä retkillä tutustutaan Susi Hukkaan, joka opastaa tunteiden maailmaan. Tunteet hukassa -retki on metsään tai luontoympäristöön viety tunnetaitoseikkailu, joka on suunnattu perheille ja heidän alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille. Retki sisältää aistiharjoituksia, kehontuntemusharjoituksia, väriterapiaa ja luonto- sekä tunnetyöskentelyä. Retket ovat maksuttomia.

Retkien ajankohdat ilmoitetaan toukokuun tiedotteessa ja kotisivuilla. Tervetuloa mukaan!

 

TONTTUPOLKU HEVOSMÄELLÄ

Perinteinen tonttupolku järjestetään Hevosmäen Ulkoilumajan maastossa keskiviikkona 7.12.2022 kello 18 alkaen. (HUOMAA MUUTTUNUT AIKA TORSTAILTA KESKIVIIKOLLE)

Tonttupolulla kierretään tehtäväpolku metsässä polkuja pitkin. Mukaan tarvittaan oma otsa- tai taskulamppu tai lyhty. Polun varrella on metsän eläimiä ja muita hahmoja sekä pieniä tehtäviä.

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa perhemörriretkiä. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.