Lapset, nuoret ja perheet

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa perhemörriretkiä. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.

 

PERHEMÖRRIRETKET HAARUSKILLA

Perhemörriretkellä teemana on Tunteet hukassa -metsäseikkailu. Retki järjestetään torstaina 23.9. kello 17.30-19. Tapaamispaikkana on palloiluhallin parkkipaikka (Kisatie 4). Retkellä seikkailemme ja leikimme luonnossa sekä syömme pienet eväät. Ota mukaan reppu, eväitä, istuinalustat kaikille ja säänmukaiset vaatteet sekä 23.9. taskulamput.
Ilmoittaudu retkelle ennakkoon: kirsi.sali@gmail.com tai 040 535 3867.

Tunteet hukassa -retki on metsään tai luontoympäristöön viety tunnetaitoseikkailu, joka on suunnattu perheille ja heidän alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille. Metsäseikkailu opettaa tärkeitä asioita lapsen kehityksen kannalta: seikkailu opettaa erilaisia tunteita ja niiden ymmärtämistä, luonnon ja eläinten kunnioittamista sekä ruokkii mielikuvitusta ja lapsen omaa luovuutta. Tunneseikkailussa kehittyvät myös lapsen omat ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmässä ja yhdessä toimiminen. Tunteet Hukassa -retki sisältää aistiharjoituksia, kehontuntemusharjoituksia, väriterapiaa ja luonto- sekä tunnetyöskentelyä. 

 

TONTTUPOLKU HEVOSMÄELLÄ

Perinteinen tonttupolku järjestetään Hevosmäen Ulkoilumajan maastossa torstaina 9.12.2021 kello 18 alkaen. Tonttupolulla kierretään tehtäväpolku metsässä polkuja pitkin. Mukaan tarvittaan oma otsa- tai taskulamppu tai lyhty. Polun varrella on metsän eläimiä ja muita hahmoja sekä pieniä tehtäviä.