Lapset, nuoret ja perheet

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa perhemörriretkiä. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.


 

MUUMIHIIHTOKOULU 3-6 -VUOTIAILLE 6. JA 13.2. RYHMÄ TÄYNNÄ.

Muumihiihtokoulu järjestetään kahtena lauantaina 6.2. ja 13.2. Hiihtokoulu kokoontuu kello 10-11.30. Hiihtokoulu järjestetään Saviniemen urheilukeskuksessa (Kisatie 2), mikäli lumitilanne sallii. 

Varustaudu säätilan mukaan, etteivät kädet ja jalat palele, emme harjoittele kilpahiihtoa. Pienimpien koululaisten mukana toivotaan olevan oma avustaja omilla suksilla. Apuohjaajiksi kouluun otetaan kaikki kiinnostuneet!  

Pakkasraja on -10 astetta. Hiihtokoulun hinta on 5 euroa/lapsi. 

 
KOKO PERHEEN HIIHTOKOULU 13.2. KELLO 12-14 

Tapahtuma joudutaan perumaan kokoontumisrajoituksen vuoksi. Yli 10 hengen kokoontumisia ei voi järjestää helmikuussa. 

Koko perheen hiihtokoulussa hiihdellään oman perheen kesken tehtävälatua ja tehdään muumien antamia tehtäviä. Hiihtokoulussa ei ole ohjattua ohjelmaa, vaan paikalle voi saapua ja lähteä oman aikataulun mukaan. Hiihtokoulu järjestetään Saviniemen urheilukeskuksessa (Kisatie 2, urheilukentän alue). Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa koko perheellä mukaan! 

 

KEVÄÄN PERHEMÖRRIRETKET 

Keväällä retkeilemme perhemörriretkillä yhdessä koko perheen kanssa. Perhemörriretkiä järjestetään kaksi:  

  • Ma 17.5. kello 17.30-19 Haaruskilla (kokoontumispaikkana Kisatie 4) 

  • Ma 7.6. kello 17.30-19 Haaruskilla (Kisatie 4).  

Perhemörriretkillä tutustutaan luontoon, tutkitaan sitä ja leikitään leikkejä. Retkellä ulkoillaan joka säällä, joten varusteet sen mukaisesti, aina saappaat jalassa ja reppu selässä. Koko perheelle voi pakata mukaan pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalustat. Retkillä ei ole ennakkoilmoittautumista.  

Perhemörriretket ovat korvanneet viikoittaiset metsämörrikoulut. Kouluja emme pysty pitämään, sillä meillä ei ole riittävästi koulutettuja ohjaajia. Mikäli olet kiinnostunut ohjaamaan metsämörrikouluja keväisin ja syksyisin, ota yhteyttä Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.