Lapset, nuoret ja perheet

 

MUUMIHIIHTOKOULU 3-6 -VUOTIAILLE 4.2. JA 11.2.2023

Muumihiihtokoulu järjestetään kahtena lauantaina 4.2. ja 11.2. Saviniemen urheilukeskuksessa (Kisatie 2). Hiihtokoulu kokoontuu kello 10-11.00.

Tutustumme hiihtokoulussa hiihdon alkeisiin leikin ja tarinoiden keinoin. Varustaudu säätilan mukaan, etteivät kädet ja jalat palele. Pienimpien koululaisten mukana toivotaan olevan oma avustaja omilla suksilla. Apuohjaajiksi kouluun otetaan kaikki kiinnostuneet!

Pakkasraja on -12 astetta. Mikäli pakkasta on enemmän, ilmoitamme koulun siirtämisestä. Ensisijaisesti koulu siirretään seuraavalle päivälle tai seuraavalle viikonlopulle tilanteen mukaan. Ilmoittautumiset Kirsille, WhatsApp 040 535 3867 tai kirsi.sali (a) gmail.com. Hiihtokoulun hinta on 5 euroa/lapsi.

 

KEVÄÄN JA SYKSYN PERHEMÖRRIRETKET

Perhemörriretkillä tutustutaan luontoon, tutkitaan sitä ja leikitään leikkejä. Retkellä ulkoillaan joka säällä, joten varusteet sen mukaisesti, aina saappaat jalassa ja reppu selässä. Koko perheelle voi pakata mukaan pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalustat.

Retkien ajankohdat ilmoitetaan toukokuun tiedotteessa ja kotisivuilla. Tervetuloa mukaan!

 

TONTTUPOLKU HEVOSMÄELLÄ

Perinteinen tonttupolku järjestetään Hevosmäen Ulkoilumajan maastossa torstaina 7.12.2023 kello 18 alkaen.

Tonttupolulla kierretään tehtäväpolku metsässä polkuja pitkin. Mukaan tarvittaan oma otsa- tai taskulamppu tai lyhty. Polun varrella on metsän eläimiä ja muita hahmoja sekä pieniä tehtäviä.

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa perhemörriretkiä. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.