Lapset, nuoret ja perheet

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa ovat metsänuppus-, metsämyttys- ja metsämörrikoulut 3 - 6-vuotiaille. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.

 

KEVÄÄN PERHEMÖRRIRETKET 28.4. ja 11.5.

Keväällä ei järjestetä viikottaista metsämörrikoulua vaan kahtena viikonloppuna koko perheen perhemörriretkiä. Perhemörriretkellä tutustutaan keväiseen luontoon ja syödään tottakai eväitä.  Pakkaa reppuun pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalusta. Eväinä voi olla mehua, leipiä, hedelmiä, juureksia jne. mutta ei karkkeja tai limsaa. Myös kännykät jätetään metsäretkellä kotiin tai reppuun, niin aikuisilta kuin lapsiltakin.

Su 28.4. retki järjestetään Ulkoilumajalla (Hevosmäentie 88) kello 13-15. La 11.5. retki järjestetään Unelmien perheliikuntapäivän yhteydessä Koivusaaressa kello 12-15. Retkille ei ole ennakkoilmoittautumista. 

 

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ KOIVUSAARESSA LA 11.5. KELLO 12 - 15

Tervetuloa liikkumaan Koivusaareen! Koko perheen tapahtumassa on paljon tekemistä: pyöräilyn taitorata, metsämörrin polku, jolla on tehtäviä luonnosta ja hyvinvoinnista, valokuvasuunnistusta, leikkiä ja keppihevostelua.

Ota omat eväät mukaan ja pidä kevätpiknik perheen kanssa! Tapahtumassa tarjotaan pientä piknik-purtavaa.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Myllykosken Latu ry, Anjalankosken seurakunta, Myllykosken MLL sekä Elimäen-Anjalankosken sydänyhdistys. Vapaa pääsy!

Koivusaaressa on rajallisesti parkkipaikkoja, joten kannustamme tulemaan paikalle pyöräillen, kävellen ja vaikka keppihevosella.