Lapset, nuoret ja perheet

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa ovat metsänuppus-, metsämyttys- ja metsämörrikoulut 3 - 6-vuotiaille. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.

 

KEVÄÄN PERHEMÖRRIRETKET 28.4. ja 11.5.

Keväällä ei järjestetä viikottaista metsämörrikoulua vaan kahtena viikonloppuna koko perheen perhemörriretkiä.Perhemörriretkellä tutustutaan keväiseen luontoon ja syödään tottakai eväitä.  Pakkaa reppuun pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalusta. Eväinä voi olla mehua, leipiä, hedelmiä, juureksia jne. mutta ei karkkeja tai limsaa. Myös kännykät jätetään metsäretkellä kotiin tai reppuun, niin aikuisilta kuin lapsiltakin.

Retkipaikat ilmoitetaan myöhemmin. Retkille ei ole ennakkoilmoittautumista. 

 

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ KOIVUSAARESSA LA 11.5. KELLO 12 - 15

Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen tapahtuma, jossa kannustetaan ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään uusia tapoja liikkua. Tapahtumapäivä on osa kansainvälistä YK:n terveysjärjestön WHO:n Move for Health -teemapäivää. Perhetoimikunta järjestää pop up-tapahtuman perheliikuntateemalla ja kannustaa kaikkia perheitä mukaan! Tapahtumassa pelataan erilaisia pelejä, tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja pidetään piknik luonnon helmassa. Seuraa ilmoittelua, tarkempaa tietoa luvassa kevään koittaessa!