Lapset, nuoret ja perheet

 

TULE MUKAAN PERHETOIMINTAAN!

Myllykosken ladun perhetoimikunta järjestää toimintaa lapsille ja perheille. Talvisin järjestämme Muumien hiihtokoulua. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa perhemörriretkiä. Joulun lähestyessä järjestämme perinteisen tonttupolun. Mutta mitä kaikkea muuta voisimmekaan tehdä...?

Tule mukaan joukkoomme ideoimaan uutta toimintaa lapsille ja perheille Myllykosken alueella! Ota yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Kirsiin, sähköpostilla kirsi.sali(at)gmail.com.

 

KEVÄÄN PERHEMÖRRIRETKET

Keväällä retkeilemme perhemörriretkillä yhdessä koko perheen kanssa. 

  • ti 9.6. kello 17.30-19 Haaruskilla (jälleen Kisatie 4).

SYKSYN PERHEMÖRRIRETKET

  • ti 18.8. kello 17.30-19 Haaruskilla
  • ti 1.9. klo 17.30-19 Ulkoilumajalla (Hevosmäentie 88)
  • la 19.9. klo 14-16 Ulkoilumajalla (Hevosmäentie 88).

Perhemörriretkillä tutustutaan luontoon, tutkitaan sitä ja leikitään leikkejä. Retkellä ulkoillaan joka säällä, joten varusteet sen mukaisesti, aina saappaat jalassa ja reppu selässä. Koko perheelle voi pakata mukaan pienet eväät ja juomista juomapullossa sekä istuinalustat. Retkillä ei ole ennakkoilmoittautumista.

Perhemörriretket ovat tänä vuonna korvanneet viikoittaiset metsämörrikoulut. Kouluja emme pysty pitämään, sillä meillä ei ole riittävästi koulutettuja ohjaajia.

 

TONTTUPOLKU ULKOILUMAJALLA TORSTAINA 10.12. KELLO 18.00

Perinteinen tonttupolku kokoaa perheet yhteen jälleen joulukuussa. Ulkoilumajan maastossa kiertelevän polun varrelle ovat kokoontuneet metsän eläimet ja muut tutut hahmot kertomaan kuulumisiaan ja toivottamaan hyvää joulua. Varustaudu säänmukaisella vaatetuksella sekä otsa- tai taskulampulla tai lyhdyllä. Tervetuloa!