Melonta

Ella Eklund ja Esa Haavisto suorittivat elokuussa 2020 Suomen Ladun järjestämän melontaohjaajakurssin. Onnea Ella ja Esa!
He tulevat jatkossa toimimaan peruskurssin vetäjinä yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

MUUTOKSIA MELONTATOIMINTAAN KESÄLLÄ 2020

 

Alkukauden kajakkivarausten purku aloitettiin 7.7.2020. Tämän jälkeen alkukaudelle varatut kajakit olivat jälleen yhteiskäytössä. Pidetään kuitenkin edelleen turvaetäisyydet voimassa ja käytetään vajalla olevia desifiointiaineita. Melonnan jälkeen kukin pyyhkii desifointiaineella käyttämänsä melan varren. Käyttäkää myös edelleen samaa melontaliiviä, jota olette käyttäneet alkukauden.

 

MELONTATOIMINTAA 2020

 

Elokuu                              

6.8.           Torstai-melonta lähivesille, kohde avoin

15.8.         Lauantain päivämelonta, paikka avoin

 

Syyskuu                           

7.9.           Maanantai-melonnat loppuvat

                Melontakauden päättäjäiset, paikka ja aika myöhemmin.

 

KAJAKKIEN VUOKRAUKSET

 

Oleme luopuneet perinteisestä kajakkien puhelinvarauksesta (maanantaimelonnat ja retket). Kajakkivaraukset tehdään netissä "Pärskeen" sivujen kautta. Pärskeen sivuille pääsee tunnuksilla, jotka saa maanantaimelontojen yhteydessä illan vetäjältä tai sivuston ylläpitäjältä. Jos sinulla ei ole tunnuksia sivuille, niin tule maanantaimelontaan Vesistökeskukseen klo 17.00 vuokraamaan kajakki tai hakemaan tunnukset sivustolle.

Pärskeen etusivulla on "KALENTERI."  Kalenterissa on tapahtumakohtainen varauslista jokaiselle maanantaimelonnalle, torstairetkelle ja muille seuran järjestämille retkille. Kajakkivuorauksessa ovat etusijalla nettivarauksen etukäteen tehneet vuoraajat. Koko kesän kajakkivuokrien kiinteä hinta jäsenille on 50 € ja ei-jäsenille 70 €. Kajakkivuokrauksen kertahinta on jäsenille 5 € ja ei-jäsenille 10 €. Kaksikko: jäsenet 10 € ja ei- jäsenet 20 €.

Yhdistyksen kajakkeja vuorataan jäsenistölle myös jäsenistön omille retkille, kuitenkin pääsääntöisesti Kymijoelle, joitakin kajakkimalleja voidaan antaa muuallekin.