Melonta

Ella Eklund ja Esa Haavisto suorittivat elokuussa 2020 Suomen Ladun järjestämän melontaohjaajakurssin. Onnea Ella ja Esa!
He tulevat jatkossa toimimaan peruskurssin vetäjinä yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

KESÄN 2021 TAPAHTUMAKALENTERI

 

Toimimme rajoitusten mukaan, joten muutokset kalenteriin ovat mahdollisia.

 

TOUKOKUU

to 6.5. klo 17.00. Välinehuoltoa ja siistimistä kajakkivajalla.

la 22.5. Maastopyöräilypäivä Salpalinjalla Miehikkälässä. Lähtöaika aamulla, tarkentuu myöhemmin.

ma 31.5. klo 17.30. Maanantaimelonnat alkavat. 

 

KESÄKUU   

la 12.6. Lauantaimelonta Väliväylällä. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.     

to 17.6. klo 18-19 ”Kokeile melontaa” -ilta Vesistökeskuksella.   

      

HEINÄKUU 

la-su 3.-4.7. Melonnan peruskurssi Vesistökeskuksella. 

ma 5.7.  ”Puljausharjoitukset” Haukkajärvellä

la 10.7. klo 9.00 Lauantaimelonta peruskurssilaisille ja muille Repovedellä. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. 

to 15.7. Torstai-melonta, Pellinki,Iitti

la-su 31.7.-1.8. Retki Kelventeelle, Päijänne 

    

ELOKUU   

to 12.8. Torstaimelonta Rapojärvellä

la-su 21.-22.8. Retki Partakoskelta Saimaalle

  

SYYSKUU   

la 18.9. Patikkaretki Nastolaan Lapakiston luonnonsuojelu- ja retkeilyalueelle.
Kokoontuminen aamulla klo 9 Kouvolan keskuskirkon parkkipaikalla, Hotelli-Vaakunan puoleinen pääty, josta kimppakyydein kohti Nastolaa. Patikoimaan lähdemme Villähteen Kukkaisjärventien parkkipaikalta, joka vähemmän ruuhkainen (toivottavasti!) Retken pituus n.14 km. Maasto pääsosin helppokulkuista. Reitillä useita tulipaikkoja, joten eväät voimme nauttia tulilla istuen. Alueella ei juomavesipistettä. Reittisuunnitelmaa voidaan tarvittaessa muuttaa!
Paluu Kouvolaan arviolta klo 18-20.
Ilmottautumiset Pärskeen kalenterin kautta. Retken vetäjänä Ella. Mikäli kysyttävää, puh 040 7332081

     

pe-su 1.-3.10. Kauden päätöstilaisuus Mäntyharjulla. 

 

MELONNAN PERUSKURSSI

 

Melonnan peruskurssi järjestetään Myllykosken Vesistökeskuksella (Kymenrannantie 4). Peruskurssilla saat ohjausta melonnan perusteisiin, kajakin hallintaan ja varusteisiin. Kurssin vetäjinä mm. viime vuonna valmistuneet uudet melontaohjaajat Ella & Esa.
Peruskurssi on täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysäistä lähempänä kurssin aloitusaikaa: Juha Nevalainen, 0400 321 113, juha.galitzina@gmail.com.
Kurssille otetaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssin hinta 80 € sisältää viikonlopun kurssin (la-su) ja ohjatun melontaretken Repovedelle la 10.7.2021. Maksu suoritetaan etukäteen. Maksu palautetaan jos kurssi joudutaan perumaan koronapandemian vuoksi. 

 

KAJAKKIEN VUOKRAUKSET

 

Oleme luopuneet perinteisestä kajakkien puhelinvarauksesta (maanantaimelonnat ja retket). Kajakkivaraukset tehdään netissä "Pärskeen" sivujen kautta. Pärskeen sivuille pääsee tunnuksilla, jotka saa maanantaimelontojen yhteydessä illan vetäjältä tai sivuston ylläpitäjältä. Jos sinulla ei ole tunnuksia sivuille, niin tule maanantaimelontaan Vesistökeskukseen klo 17.00 vuokraamaan kajakki tai hakemaan tunnukset sivustolle.

Pärskeen etusivulla on "KALENTERI."  Kalenterissa on tapahtumakohtainen varauslista jokaiselle maanantaimelonnalle, torstairetkelle ja muille seuran järjestämille retkille. Kajakkivuorauksessa ovat etusijalla nettivarauksen etukäteen tehneet vuoraajat. Koko kesän kajakkivuokrien kiinteä hinta jäsenille on 50 € ja ei-jäsenille 70 €. Kajakkivuokrauksen kertahinta on jäsenille 5 € ja ei-jäsenille 10 €. Kaksikko: jäsenet 10 € ja ei- jäsenet 20 €.

Maanantaimelonnat Vesistökeskus

 

Maanantaimelonnat ovat käynnissä 31.5. - 6.9.2021 klo 17.30  Kajakkien varaukset melontasivu Pärskeen kautta, johon saat tunnukset esim. maanantaimelonnassa.