Melonta

 

MELONTATOIMINTAA 2018

 

KAJAKKIEN VUOKRAUKSET

 

Oleme luopuneet perinteisestä kajakkien puhelinvarauksesta  (maanantaimelonnat ja retket). Kajakkivaraukset tehdään netissä "Pärskeen" sivujen kautta. Pärskeen sivuille pääsee tunnuksilla, jotka saa maanantaimelontojen yhteydessä illan vetäjältä tai sivuston  ylläpitäjältä. Jos Sinulla ei ole tunnuksia sivuille, niin tule maanantaimelontaan Vesistökeskukseen klo 17.00 vuokraamaan kajakki tai hakemaan tunnukset sivustolle.

 

Pärskeen etusivulla on "KALENTERI."  Kalenterissa on tapahtumakohtainen varauslista jokaiselle maanantaimelonnalle, torstairetkelle ja muille seuran järjestämille retkille. Kajakkivuorauksessa ovat etusijalla nettivarauksen etukäteen tehneet vuoraajat. Koko kesän kajakkivuokrien kiinteä hintaan jäsenille on  50 € ja ei-jäsenille 70 €.  Kajakkivuokrauksen kertahinta on jäsenille 5 € ja ei-jäsenille 10 €. Kaksikko jäsenet 10 € ja ei jäsenet 20 €.

 

Yhdistyksen kajakkeja vuorataan jäsenistölle myös jäsenistön omille retkille, kuitenkin pääsääntöisesti Kymijoelle, joitakin kajakkimalleja voidaan antaa muuallekin.

 

KOULUTUSTA - OHJAUSTA

 

MELONNAN PERUSKURSSI nro 1: LA. 9.- SU. 10.6.2018 VESISTÖKESKUS

MELONNAN PERUSKURSSI NRO 2:  LA. 7. - SU. 8.7.2018 VESISTÖKESKUS

Kurssiaika on lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00- n.15.00. Osoite Kymenranaantie 4

 

Kurssin hinta on 80 € ja se maksetaan yhdistyksen tilille ilmoittautumisen yhteydessä. Maksua ei palauteta vaikka et osalliituisikaan kurssille. Hintaan sisältyy 2:n päivän kurssi, opetus, kajakin ja varusteiden käyttö, materiaalit, melontaretki Repovedelle sekä kolme kajakin lainauskertaa maantaimelonnoissa.  Kurssille otetaan 10 ensimmäistä ilmoittaumisjärjästyksessä. Ikäraja kurssille on 15 vuotta.   Mukaan kurssille tarvitset omat eväät ja juomiset, sään mukainen vaatetus, hattu, pyyheliina, aurinkolasit ja -voiteet, jalkaan uima-/melontatossut tai muut taipuisat jalkineet sekä varavaatteet. Uimataito pakollinen.

Ilmoittautumiset Juha Nevalainen puh. 0400 321 113 tai juha.galitzina@gmail.com

 

Peruskurssilla saadaan ohjausta  mm. melonnan perusasioita, varusteista ja välineistä sekä melojan ja muiden vesilläliikkujien kannalta hoimioitavista asioista, turvallisuudesta, ympäristö- sekä vesiteiden säännöistä.

*********************************************************************************************

AVOIMET OVET  -TULE TUTUSTUMAAN VESITÖKESKUKSEEN JA MELONTAAN KE. 30.5 KLO 18.00 - 19.30

 

Kaikille avoimessa melontaan tutustumistilaisuus (Vesistökeskuksessa Kymenrannatie 4 Myllykoski) keskiviikkona 30.toukokuuta klo 18.00 -19.30 välisenä aikana voit tulla kokeilemaan melontaa.  Yhdistyksemme ohjaajat opastavat melonta-asioissa ja lisäksi  saat tietoa melontaretkistä ja yhdistyksen muusta toiminnasta. Tervetuloa!

****************************************************************************************************************

LASTEN MELONTATAPAHTUMA KE.4.7 KLO 18.00 - 19.30 VESISTÖKESKUS

 

Ei ennakkoilmoittautumisia  eikä ikärajaa. Kaikki uimataitoiset pääsevät kokeilemaan  melontaa. Alaikäisiltä vaaditaan vanhempien suostumus joten  allekirjoittajan tulee olla mukana. Kaikki pääsevät kokeilemaan melontaa turvallisesti ohjajien opastuksella tai ohjajan kanssa yhdesä meloen kaksikossa. Tervetuloa koko perhe tutustumaan melontaan!

*********************************************************************************************************

MAANANTAIMELONNAT  TOUKO - SYYSKUUSSA  VESISTÖKESKUS

 

Maanatain  iltamelonnat  alkavat 23.4.2018 ja jatkuvat  kesän ajan ja viimeinen yhteismelonta on 3.9. Lähdöt kajakkivajoilta klo 17.30.  ja kesto noin 2 tuntia.  Tule ajoissa paikalle (n.klo 17.00)  jotta melomaan voidaan lähteä klo 17.30.

Jokainen meloja allekirjoittaa vastuuvapaussopimuksen ennen melomaan lähtemistä. Sopimuksen voi tehdä koko melontakaudeksi. Jokainen kirjoittaa nimensä myös vajalla olevaan listaan liikuntasuorituksen merkiksi.  Jokaisella melotakerralla on mukana kokonut meloja.

*******************************************************************************************************

TORSTAIN ILTAMELONNAT  LÄHDÖT VAJOILTA KLO 17.00 JA PALUU N. 22.00

 

To. 24.5        Puolakankoski

To. 14.6        Lintukymi

To. 12.7        Kotkan edusta, meri

To. 16.8        Vennanranta (Tarhajärvi)

************************************************************************************

 

MELONTARETKIÄ 2018

                

30.6 - 1.7    Ristiina

4.8               Kivijärvi

25. - 26.8     Väliväylä       

***********************************************************************************************************