Melonta

MELONTATOIMINTAA 2017

 

KAJAKKIEN VUOKRAUKSET

 

Oleme luopuneet perinteisestä kajakkien puheinvarauksesta  (tiistaimelonnat ja retket). Tänä kesänä kajakkivaraukset tehdään netissä "PÄrskeen" sivujen kautta. Pärskeen sivuille pääsee tunnuksilla, jotka saa tiistaimelontojen yhteydessä illan vetäjältä tai sivuston  ylläpitäjältä. Jos Sinulla ei ole tunnuksia sivuile, niin tule tiistaimelontaan Vesistökeskukseen klo 17.00 vuokraamaan kajakki tai hakemaan tunnukset sivustolle.

 

Pärskeen etusivulla on toimintaohje "KALENTERI"  Kalenterissa on tapahtumakohtainen varauslista jokaiselle tiistaimelonnalle, torstairetkelle ja muille seuran järjestämille retkille. Kajakkivuorauksessa ovat etusijalla nettivarauksen etukäteen tehneet vuoraajat. Koko kesän kajkkivuokrat kiinteään hintaan jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 70 €.  Kajakkivuokrauksen kertahinta on jäsenille 5 € ja ei-jäsenille 10 €. Kaksikko jäsenet 10 € ja ei jäsenet 20 €.

 

MUUT  KAJAKKIEN VUORAUKSET

 

Jäsenistön kajakkien vuorauksista muina aikoina kuin tiistaimelonnoissa ja retkissä voi sopia Raija Härmän kansa puh. 0405524575 tai sähköpostilla raija.harma@pp.inet.fi. Maksut samat kuin nettivaruksissa. Kajakkeja vuorataan pääasiassa Kymijoelle.

 

**************************************************************************

KOULUTUSTA - OHJAUSTA

 

MELONNAN PERUSKURSSI nro 1: LA. 10.- SU. 11.6.2017 VESISTÖKESKUS

MELONNAN PERUSKURSSI NRO 2:  LA. 15. - SU. 16.7.2017 VESISTÖKESKUS

 

Kesällä  2017 järjestetän kaksi melonnan peruskurssia.  Mukaan otetaan max. 10 henkilöä/kurssi.  Ilmoittaumiset Raija Härmä 0405524575 tai raija.harma@pp.inet.fi. Kurssin alaikäraja on 15 vuotta. Kurssin hinta on 80 € ja se maksetaan yhdistyksen tilille ilmoittaumisen yhteydessä, kun olet saanut tiedon, että kursille vielä sopii mukaan. Maksu on sitova  eikä sitä palauteta vaikka et osallistuisikaan kursille. Hintaan sisältyy kursiopetus, materiaalit, kajakkkien ja varusteiden käyttö, melontaretki Repovedelle,  sekä kolme ilmaista kajakin lainausta tiistaimellonnoissa. Mukaan kurssille tarvitset omat eväät ja juomiset, sään mukainen vaatetus, hattu, aurinkolasit ja -voiteet, jalkaan uima-/melontatossut tai muut taipuisat jalkineet sekä varavaatteet. Uimataito pakollinen.

Kurssiaika lauantaina sekä sunnuntaina klo 10.00 -15.00.

*********************************************************************************************

AVOIMET OVET  - MELONTAAN TUTUSTUMISTA JA OHJAUSTA TO 1.6 KLO 17.00 - 19.00

 

Kaikille avoimessa melontaan tutustumistilaisuus (Vesistökeskuksessa Kymenrannatie 4 Myllykoski) torstaina 1. kesäkuuta klo 17.00 -19.00 välisenä aikana voit tulla kokeilemaan melontaa.  Yhdistyksemme ohjaajat opastavat melonta-asioissa ja lisäksi  saat tietoa melontaretkistä ja yhdistyksen muusta toiminnasta. Tervetuloa!

****************************************************************************************************************

LASTEN MELONTATAPAHTUMA TO  3.8 KLO 17.00 - 19.00 VESISTÖKESKUS

 

Ei ennakkoilmoittautumisia  eikä ikärajaa. Kaikki uimataitoiset pääsevät kokeilemaan  melontaa. Alaikäisiltä vaaditaan vanhempien suostumus joten  allekirjoittajan tulee olla mukana. Kaikki pääsevät kokeilemaan melontaa turvallisesti ohjajien opastuksella tai ohjajan kanssa yhdesä meloen kaksikossa. Tervetuloa koko perhe tutustumaan melontaan!

*********************************************************************************************************

TIISTAIMELONNAT KESÄLLÄ 2017  VESISTÖKESKUS

 

Tiistain iltamelonnat  alkavat 25.4.2017 ja jatkuvat  kesän ajan joka tiistai, viimeinen yhteismelonta on 5.9. Lähdöt kajakkivajoilta klo 17.30.  ja kesto noin 2 tuntia.  Tule ajoissa paikalle (n.klo 17.00)  jotta melomaan voidaan lähteä klo 17.30.

Jokainen meloja allekirjoittaa vastuuvapaussopimuksen ennen melomaan lähtemistä. Sopimuksen voi tehdä koko melontakaudeksi. Jokainen kirjoittaa nimensä myös vajalla olevaan listaan liikuntasuorituksen merkiksi.  Kajakkivuorauksen lista vanhassa vajassa.

*******************************************************************************************************

TORSTAIN ILTAMELONNAT  LÄHDÖT VAJOILTA KLO 17.00 JA PALUU N. 22.00

 

To. 18.5        Urajärvi, Iitti

To. 15.6        Koria - Myllykoski

To. 13.7        Kotkan edusta, meri

To. 17.8        Hangasjärvi, Valkeala

************************************************************************************

 

MELONTARETKIÄ 2017

                

17.-18.6    Yöttömän yön retki, Kivijärvi. Luumäki. Paluu aamuyöllä.

28.-30.7    Kuolimo, Savitaipale

vk. 29       Pitkä melontaretki. Kohde ja aikataulu tarkentuu myöhemmin.

19.-20.8    Naisten melontaretki, Soihtujen Yö, Repovesi               

25-28.8   Meriretki Pisin saari, Yhden yön retki kelien mukaan.

 

        

***********************************************************************************************************